Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Signcode orienteringssystem att hänga från tak
FÄRDIGA PRODUKTER 6.8.0 

Signcode hängande - orienteringssystem

- Dubbelsidig hängande orienteringssystem

Dubbelsidiga signcode orienteringssystem att hänga från tak. Enkelt byte av budskap. Man skjuter in skylttexten i spår och avslutar med ändstycken.

Signcode gör det enkelt att hitta rätt i en lokal. Rätt utformad vägvisning är en fundamental del i en lokal där många vistas. Minskad irritation. Ökad säkerhet. Mer välkomnande för en besökare. Alla som irrat omkring och letat vet hur viktigt ett väl genomtänkt orienteringsystem är.

Signcode är ett flexibelt modulsystem som till låg kostnad kan skräddarsys efter lokala behov. Enkelt byte av budskap är en självklarhet i dagens flexibla lokaler. Det gäller kontor, sjukhus, butiker, myndigheter, eventlokaler, idrottsarenor, flygplatser, tågstationer mm Tillverkat i eloxerad aluminium med klicklås för enkelt namnbyte. Finns i standardmått men kan fås specialkapat i önskad längd. Enkelsidig eller dubbelsidig exponering av namnskyltar och hänvisningsskyltar. Pictogram och punktskrift finns. Önskas färgkoder finns det. Typ "följ gröna skyltar". Används som flaggskyltar, hängande eller väggmonterade skyltar.

 


<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Mtrl.: Aluminium och frontplast 
Skyltmtrl.: För 2 st pappersutskrifter (1 st / sida) 
Samtliga produkter i undergruppen
(Klicka på bilderna, för att gå till produkten)
Klicka här för att få en lista med större bilder »