Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Vajersystem monterat med Fly Mobil, ledat tak- / väggfäste för vajer hos Arboga Kommun. FlyQuick, snabbt och enkelt budskapsbyte av egna dubbelsidiga utskrifter Spännbara vajerfästen för vägg Flyshine led vajersystem Vajer, Ø1.2 x2000 mm med vajernipel
FÄRDIGA PRODUKTER 2.9.2 

FlyQuick 8xA4

- vajersystem för A4-information

Exklusivt vajersystem med 8 stycken A4 FlyQuick, informationsfickor komplett med vajersystem.

I setet ingår Fly Mobil vajerfäste med knäled för att kunna montera från tak eller mot vägg eller annan yta där vinkel krävs. Fly SignHold skivfästen för montering av FlyQuick infofickor mot vajern, samt 2st vajrar, Ø1.2 x2000 mm med vajernipel.

Alla detaljer tillverkade i mässing av hög kvalitet, ytbehandling i anodiserad silver.

Monteringsdetaljer som skruv och plugg ingår.

FlyQuick är en informationsskylt som tagits fram för att användas för snabba budskapsbyten. En magnet i överkant gör att ditt budskap alltid sitter snyggt på plats och att fickan inte böjer sig framåt. FlyQuick infoskylt i transparent akryl med diamantpolerade klara kanter som ger ett exklusivt utseende.

FlyQuick är huvudkomponenten i vajersystem; dubbelsidiga informationsskyltar för skylt-, kontors- eller butiksfönstret. Här har vi satt ihop ett komplett system för dig som vill visa många objekt i skyltfönstret.

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny