Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | skyltsystem och byggbara produkter
FISSO pixfix safe 200x150mm Innehållet i en förpackning av Fisso PixFix Safe Sprängskiss av användning med Fisso PixFix safe väggfäste PixFix Safe har ett dubbelhäftande adhesive med skyddsplast förmonterat Montera PixFix Safe på baksidan av din skylt Väggfästet monteras med de medföljande skruvarna Haka bara på hållaren på väggfästet Magneten flyttar
KOMPONENTER 1.4.0 

PixFix safe, väggfäste

- låsbart väggfäste för skivmtrl.

PixFix Safe 200x150mm, LÅSBART!! väggfäste för skivmtrl.
Magnet ingår ej utan köps separat som tillbehör.

Lås fast din skylt eller tavla! Perfekt för dig som t ex driver hotell och har tröttnat på att gästerna tar med sig dina dekorationer och tavlor från hotellet!
Detta är ändamålet som pixFix Safe tagits fram för!

Pixfix safe kommer att inspirera dig; utan att behöva göra hål i skivmaterialet och dessutom får du en osynlig uppfästning som dessutom är låst.

Tack vare den smarta insticks-systemet kan du enkelt byta skylt när som helst utan verktyg. Du förmonterar Pixfix på dina skivmaterial redan i verkstaden, vilket sparar tid på plats senare. Detta gör PixFix till sponsorskyltens vän. Snabbt och enkelt flyttar du runt, eller byter ut, de sponsorskyltar som skall bytas.

Etiketten för positionering gör det mycket bekvämt vid montaget; håll din skylt på plats och tryck Pixfix mot väggen, sedan monterar du PixFix mot etiketten som stannat kvar på väggen.

Pixfix är lämplig för alla material och kan även monteras med skruvar i skivmaterialet för att klara högre vikter. Distans från vägg; 10mm.

OBS! Varje montage måste testas om de är lämpliga för material och vikt, speciellt när man använder lim eller adhesive; följ bruksanvisningen noga.

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Material: Plast, vit 
Bredd: 200 mm
Höjd: 150 mm
Distans: 10 mm
Max vikt: 6 * kg
*: måste alltid testas mot valt skivmtrl. 
Mer info om produkten

Produktblad (pdf)

Video om PixFix Safe (video)

Tillbehör

Pixfix magnet (acalpf)