Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
www.kfc.se | fisso & fly, distanser och vajersystem
Välkommen till KFC – ett svenskt familjeföretag - etabl 1988. Lager i Kungsör.
Besök gärna våra övriga produktwebbar;
Fisso Steel 13/20 skyltdistanser, i montörsförpackning om 40 st Skyltdistanser, i montörsförpackning om 40 st inkl. samtliga monteringsdetaljer. Kvalitetskontrollerad; alla distanser som har låsskruv har den förmonterad och är således kvalitetskontrollerade! FISSO Insex 1,5 mm lång monteringsskruvmejsel ingår.

Steel 13/20 förp 40

- 10 st x4 blisterpac inkl. monteringsdetaljer

Fisso Steel 13/20 i en praktisk montörs-förpackning.

När många skyltar ska monteras, t ex på hotell, kontor, mm - beställ Fisso Steel 13/20 montörs-förpackning - så slipper montören bryta upp en blister-pac för varje skylt. Det spar tid för montaget.

Fisso Steel 13/20 montörsförpackning om 40st distanser inkl. alla monteringsdetaljer.

Kvalitets-kontrollerad: Insex-skruven kommer förmonterad i Fisso Steel 13/20 vilken har en säker låsning med dold insex-skruv. Detta säkerställer att låsskruven är med och att gängorna är korrekta, fria från grader el. dyl. och det eliminerar risken att montören tappar den lila låsskruven under montaget Alltså 100% kontroll okulärt. Tänker man "påplats-pris", så är detta viktigt.

Det medföljer även 1 st lång insex-skruvmejsel för att dra åt insex-skruven. Det gör att det ät lättare att nå låsskruven och sparar ytterligare monteringstid jämnfört med en vinklad kort insexsnyckel!

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Förpackning: 40 st distanser (10 st x 4 blisterpac) 
Pris/Förp: Priset avser en hel förpackning om 40 st