Vägvisning
Vägvisning inomhus – viktigt för trivsel och säkerhet. Att inte hitta i en lokal är otryggt, otrevligt och osäkert.
Läs mer om vårt koncept för professionell vägvisning i lokaler. För hela vårt sortimentet, gå till www.kfc.se.
signcode extern inomhus, 2000mm stolpar med fot Översiktskarta vid västra entrén på vasagymnasiet i Arboga Rättvänd orienteringstavla inkl. 38st signcode 420x65mm i huvudentre´n på Ullvigymnasiet i Köping Rättvänd orienteringstavla inkl. 38st signcode 420x65mm i Aula-entre´n på Ullvigymnasiet i Köping Orinteringstavla bestående av 4st signcode 297x420mm som orienteringstavla på Byleskolan i Täby Rättvänd orienteringstavla vid huvudentrén på Anders Ljungstedts gymnasium i Linköping Orinteringstavla med kartdel samt 3st liggande signcode A3, på plan 2 i västra entrén på Kung Karls skola i Kungsör. Orinteringstavla med 3st signcode 297x420mm, samt större karta som orienteringstavla på Östra grundskolan i Huddinge.

Orienteringstavlor

- börja vägvisningen inomhus i skolans entré

Överblick ger orienteringstavlan i entrén. Den underlättar vägvalet i nästa steg.

Tavlan skräddarsys utifrån skolans utformning och olika funktioner. Placeringen är viktigt och visar kartan i "färdriktningen" när det är möjligt. KFC placerar inte en orienteringskarta spegelvänt. Den är nästintill omöjlig att vända rätt i huvudet när man ska gå vidare.

Orienteringstavlor innehåller program, mål, etc. och kan göras på många olika sätt. Skolans behov styr. Information/instick kan enkelt bytas (hus "lever")

Varje skylt har ett ID nr för spårbarhet. (förenklar underhåll)

 

Mer info om orienteringstavlor i skola

Översiktstavla på vägg i skola (pdf)