Vägvisning
Vägvisning inomhus – viktigt för trivsel och säkerhet. Att inte hitta i en lokal är otryggt, otrevligt och osäkert.
Läs mer om vårt koncept för professionell vägvisning i lokaler. För hela vårt sortimentet, gå till www.kfc.se.
Vilrumsskylt, signcode 210x65mm, med slideskylt för ledigt/upptaget Salskylt, signcode 210x65mm, vid Sal 2093 på Kung Karls skola i Kungsör Grupprumsskylt, signcode 210x65mm, med slideskylt och schemahållare i A4 Arbetsrumsskylt, signcode 210x65mm, med whiteboard och hållare i A4 Salskylt, signcode 210x65mm, med schemahållare i A4 under, vid Sal 3:8 på Kung Karls skola i Kungsör Rumsskylt, signcode 210x65mm, med informationshållare i A4 under med namn och kontaktinformation på Elevhälsans medarbetare, på Kung Karls skola i Kungsör Signcode 600x105mm monterad på vägg visar att man är vid receptionen i Kung Karls skola i Kungsör Signcode 1000x148mm målskyltar receptionen på Ullvigymnasiet i Köping, monterad på glas.

Målskyltar, Salar, rum

- designade för de fuktioner skolans olika rum har.

Det finns en mängd olika funktioner och mål i en skola.

Reception, Expedition, Vaktmästeri, Matsal, Bibliotek, Salar, Grupprum, Arbetsrum, Vilrum, Kontor, Kopieringsrum, Städrum, listan kan göras lång.

Här finner du en mängd olika skyltvarianter till olika funktioner. KFC har utvecklat ett digitalt projektverktyg samt ett 3D mätinstrument för att samla alla fakta om varje skylt. (placering, storlek, text, figurmärken mm) för enkelt underhåll.

Samtliga KFC skyltar har ett unikt ID nr för spårbarhet. (förenklar underhåll)