Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Fisso Clip Rail monteringsskena 1400mm,
standardförpackning inkl. monteringsdetaljer Måttuppgifter och montering för Fisso Clip Rail Steglöst, fjädrande, justerbara clips gör det enkelt att justera skyltarna i Fisso Clip Rail Klicka i det fjädrande clipsen i Fisso Clip Rail Distanser monteras på önskad plats i Fisso Clip Rail med en liten skruv Skylten monteras mot Fisso Clip Rail Skyltar på plats i Fisso Clip Rail Signcode 65x600mm, väggmonterad med enkelt informationsbyte
FÄRDIGA PRODUKTER 2.9.10 

Monteringsskenaför distanser

- Fisso Clip Rail alum profil 1400mm

Fisso Clip Rail 1400mm, monteringsskena för distanser, skyltar, eller för vajersystem med T-nippel, för att enkelt justera/lägga till fler vajersystem, utan att skruva fast fler fästen. Eller ta ner vajersystemet.

FISSO Clip Rail monteras med ett minimum av skruvar på väggen. Dolda och steglöst fjädrande inställbara fästen på skenan gör det enkelt att ta bort eller lägga till skyltar. 16 fästen medföljer varje skena. Fästet monteras framifrån in i skenan vilket gör det enkelt då du vill lägga till en skylt mitt i den befintliga uppsättningen.

Skenans längd är 1400 mm, samt det är frästa 10x5mm spår var 200:e mm för att skruva mot vägg där det passar.

För montering av många små skyltar med FISSO skyltdistanser eller Signcode skyltar, är FISSO Clip Rail lösningen för att slippa borra ett stort antal hål i väggen. Därtill blir skyltbyten förenklade.

____________________________________________

KfC ERBJUDER LÅGA PÅ-PLATS-PRISER
En produkts pris inkluderar alla kostnader fram till skylten är på plats. Upptäck hur Du minskar monteringstider och får låga På-Plats-Priser med KfCs olika produkter
____________________________________________

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Mtrl.: Anodiserad aluminium, naturvita plastfästen 
Längd: 1400 mm
Bredd/djup: 25 mm
Distans/höjd: 10 mm