Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Flyshine led vajersystem, 4 x stående A4 set Flyshine set, 4 x stående A4 Snabbt och enkelt objektsbyte i Flyshine led vajersystem Spännbara vajerfästen för vägg Flyshine led vajersystem Vajerfäste i Flyshine led vajersystem Lysande exempel på Flyshine led vajersystem Flyshine led vajersystem ser snyggt ut även när man släcker det på dagen
FÄRDIGA PRODUKTER 11.2.1 

FlyShine 4xA4 stående

Flyshine led vajersystem för 4st stående A4, komplett set inkl. transformator och vajerdetaljer som passar både för vägg- eller takmontage.

FlyShine LED-skylten är i hög kvalitet och en exklusiv finish. Kantbelysningen ger varje FlyShine glimrande kanter vilket ger en mycket exklusiv effekt.

FlyShine har ett stoplight-material på baksidan vilket gör att allt ljus riktas framåt för att belysa din information och det blir således max belysning av objektet.

FlyShine sitter rakt monterat i vajersystemet. Det gör att fler objekt blir läsbara för besökaren. Då FlyShine är en utveckling av vårt traditionella Fly vajersystem (utan belysning) så går det utmärkt att blanda systemen i en lokal med t ex FlyShine vajersystem i butiksfönstret och Fly vajersystem inne i lokalen.

På dagtid låter man med fördel FlyShine vara släckt. Då dagsljus tar ut effekten av ljusskyltning, så är det onödigt att ha tänt. FlyShine ser då ut som ett traditionellt obelyst vajersystem, samtidigt som man maximerar livslängden på LED-dioderna då de hinner svalna.

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Format: A4 stående format 210x297 mm
Antal infohållare A4: 4 st
Mer info om produkten

Produktblad (pdf)