Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | marknadens bredaste utbud inom visuel kommunikation
Signcode namnskylt 65x210mm, med A5 liggande whiteboard, kanter i aluminium Signcode har ett mycket enkelt informationsbytessystem Signcode ändstycken finns i flera olika färger Färgval för signcode
FÄRDIGA PRODUKTER 6.1.34 

Signcode whiteboard

- väggmonterade signcode med enkelt informationsbyte och whiteboard

Namnskylt signcode 65x210mm, insticksskylthållare med frontplast för 65x210mm pappersutskrift. Whiteboard i liggande A5-format, 148x210mm, med riktigt whiteboard i glasemaljerad stålplåt.
Som alla signcode kan man välja bland 9 olika standard-färger på kanter. Om man har olika färgkod för våningsplan eller byggnader i ett vägvisningssystem. Eller om man vid "dekorationsskyltning" vill ta upp en profil-färg man har i sin grafiska profil.

Signcode gör det enkelt att hitta rätt i en lokal. Rätt utformad vägvisning är en fundamental del i en byggnad där många vistas. Minskad irritation. Ökad säkerhet. Mer välkomnande för en besökare. Alla som irrat omkring och letat vet hur viktigt ett orienteringsystem är.

Signcode är ett flexibelt modulsystem som till låg kostnad kan skräddarsys efter lokala behov. Enkelt byte av budskap är en självklarhet i dagens flexibla lokaler. Det gäller kontor, sjukhus, butiker, myndigheter, eventlokaler, idrottsarenor, flygplatser, tågstationer mm.Tillverkat i eloxerad aluminium med klicklås för enkelt namnbyte. Finns i standardmått men kan fås specialkapat i önskad längd. Enkelsidig eller dubbelsidig exponering av namnskyltar och hänvisningsskyltar. Pictogram och punktskrift finns. Önskas färgkoder finns det. Typ "följ gröna skyltar". Används som flaggskyltar, hängande eller väggmonterade skyltar. 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Tillbehör

Signcode skyltöppnare, 2st (fsokey)