Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
        -> fraktinformation
www.kfc.se | skyltsystem och byggbara produkter
Signcode extern mittstolpe 1200mm för fotplatta inomhus Montering av signcode extern i mitt-stolpe. signcode extern med Ø330mm fot till signcode extern-stolpar inomhus. Signcode extern skyltsystem kan vinklas med 140° innervinkel. Olika varianter av Signcode extern skyltsystem signcode extern inomhus, 2000mm stolpar med fot Signcode extern stolpar är försedda med en M16 fjädermutter för fot vid inomhus bruk.
KOMPONENTER 9.5.13 

Mittstolpe 1200M

SigncodeX mittstolpe för fotplatta inomhus med M16 gänga (Klicka på minibilderna)

Signcode extern mittstolpe 1200mm i silveranodiserad aluminium och lock i silver. Med M16 gänga i botten, för att kombineras med fotplatta inomhus.

För att utöka ett befintligt signcode extern skyltsystem, så lägger man bara till en signcode extern mittstolpe och flyttar ut en av de befintliga innerstolparna. Kan även användas ensam om man vill göra en vägvisningsstolpe med t ex hänvisande pilskyltar i 2 riktningar.

Kan användas med vårt signcode extern skyltsortiment och kan då vinklas med 140° innervinkel. Man monterar, tar bort eller lägger till, signcode skyltar genom att lyfta på locket och föra ner signcode skylten.Går även att, för raka skyltsystem, användas med vanlig kantknäckt skyltplåt.

Vi tillverkar dessa stolpar från 6m rålängder. Vill du ha en annan höjd, kontakta oss, så hjälper vi dig.

 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Mer info om Signcode extern skyltsystem

Produktblad (pdf)

Kan kombineras med

Signcode extern fot i silver (scxbar)
Signcode extern skyltlameller (produktgrupp)