Varukorgen 0 varor, 0 kr
0227 - 29 29 0
-> kontakta oss
Mina Sidor
-> logga in
Info om KFC
-> att handla
www.kfc.se | fisso & fly, distanser och vajersystem
Välkommen till KFC – ett svenskt familjeföretag - etabl 1988. Lager i Kungsör.
Besök gärna våra övriga produktwebbar;
Fisso Steel 13/15 skyltdistanser, i montörsförpackning om 40 st Skyltdistanser, i montörsförpackning om 40 st inkl. samtliga monteringsdetaljer. Kvalitetskontrollerad; alla distanser som har låsskruv har den förmonterad och är således kvalitetskontrollerade! FISSO Insex 1,5 mm lång monteringsskruvmejsel ingår.

Steel 13/15 - 40 st

- förpackning inkl. monteringsdetaljer

Fisso Steel 13/15 i en praktisk montörs-förpackning.

När många skyltar ska monteras, t ex på hotell, kontor, mm - beställ Fisso Steel 13/15 montörs-förpackning - så slipper montören bryta upp en blister-pac för varje skylt. Det spar tid för montaget.

Fisso Steel 13/15 montörsförpackning om 40st distanser inkl. alla monteringsdetaljer.

Kvalitets-kontrollerad: Insex-skruven kommer förmonterad i Fisso Steel 13/15 som har låsning med dold insex-skruv. Det säkerställer att låsskruven är med och att gängorna är korrekta, fria från grader el. dyl.
Det eliminerar risken att montören tappar den lilla låsskruven och inte kan färdigställa montaget! Alltså 100% kontroll okulärt. Tänker man "påplats-pris", så är detta viktigt.

Det medföljer även 1 st lång insex-skruvmejsel för att dra åt insex-skruven. Det gör att det ät lättare att nå låsskruven och sparar ytterligare monteringstid jämnfört med en vinklad kort insexsnyckel! 


PRIS och info om produkten till höger------->
<----- FLER PRODUKTER i vänster meny
 
Snabbfakta:
Förpackning: 40 distanser inkl skruv och plugg st/box
Pris/förp: Priset avser en hel förpackning om 40 st