Vägvisning
Vägvisning inomhus – viktigt för trivsel och säkerhet. Att inte hitta i en lokal är otryggt, otrevligt och osäkert.
Läs mer om vårt koncept för professionell vägvisning i lokaler. För hela vårt sortimentet, gå till www.kfc.se.
vägvisning från dörrskyltar till fristående skyltar industri & användningsområde för vägvisning

KFC123VÄGVISNING - GÖR DET ENKLARE ATT HITTA RÄTT.

- att snabbt hitta från tomtgräns till mötesrum - skapar trivsel och trygghet

FOKUS PÅ ANVÄNDARE
Vi levererar "nyckelfärdiga" vägvisningssystem (wayfinding) - baserade på kunskap om personflöden och visuell kommunikation. Designade i ett avancerat projektverktyg. Fokuserat på besökare och användare som snabbt vill hitta rätt.

FLÖDESANALYS GER ÖVERBLICK
Analys av personflöden, planritningar, erfarenheter, är viktiga för att bygga ett modernt vägvisningssystem, som ersätter det gamla vanliga: ”Var är ingången, hissen, WC, mötesrummet? Var finns...? Hur hittar jag ?" (Känns det bekant?)
 
VÄLKOMMEN IN
Att hitta rätt känns bekvämt och tryggt från första stund. Att inte hitta i kontor, skolor, gallerior, sjukhus, butiker, hotell, parkeringsgarage, känns otrevligt, ibland osäkert och ofta irriterande.
 
MÖNSTER HJÄLPER ÖGAT
Vägvisning ska vara enhetlig, tydlig och lättläst, så ögat snabbt kan avläsa informationen. Hjärnan söker mönster och igenkänning. KFC123VÄGVISNING är en helhetslösning baserad på tydlig utformning och design enligt ISO standard. (Den följer således inte en grafisk manual avsedd för reklam och trycksaker.)
 
ENHETLIG SKYLTNING ÄR EKONOMISK
Ett moduluppbyggt och enhetligt skyltsystem är ekonomiskt, flexibelt och utbyggbart. Vägvisning måste uppdateras när verksamheten förändras i lokalerna. I vårt skyltsystem kan kunden enkelt byta ut skyltinstick. Framtida ändringar och underhåll, blir kostnadseffektivt när man investerat i ett flexibelt system från start. Underhållsavtal med årlig revision erbjuder vi och våra Partners i Sverige.

MODULSYSTEM UTOMHUS- OCH INOMHUS
Skyltprofiler finns i 5 höjder och kapas till rätt längder. Viktigt för att anpassa systemet till olika lokaler. Ett enhetligt skyltsystem för vägg, takhängt eller fristående på golv. Inomhus och utomhus.

EGET PROJEKTERINGSVERKTYG
Vi hittade inget bra digitalt verktyg - därför utvecklade vi vårt eget projekteringsverktyg. Det förenklar flödesanalys, skyltdesign och tillverkning. Därmed blir uppdateringarna ekonomiska och enkla att genomföra.

ALLTID AKTUELLT
"Hus lever" och vägvisning ska vara korrekt och aktuell - inte bara på invigningsdagen. Snart kommer nya besökare, hantverkare, personal, mm - de vill inte slösa dyrbar tid på att leta.

ETT EXEMPEL: OMSKYLTNING I SKOLA
Covid19 gjorde att skolan ändrade till flera fasta klassrum med nya rumsbeteckningar. 25 nya insticksskyltar kostade totalt 2350 kr + moms och utbytet gjordes av vaktmästaren på en timme.

TRE STEG TILL RÄTT VÄGVISNING
Ett effektivt vägvisningssystem byggs i 3 steg:
1. Flödesanalys
2. Skylttillverkning (fast pris)
3. Montage (fast pris)

MONTAGE - MED "FASTA PÅ-PLATS-PRISER"
Ett vägvisningssystem är komplext att bygga och installera. Med fasta priser kommer inga överraskningar på fakturan.

REFERENSER
<--- klicka i vänster meny och "referensprojekt".

PARTNERS I SVERIGE
KfC har ett brett nätverk av Partners som kan leverera och montera KfC´s vägvisningssystem.

RING OSS GÄRNA
Ring 0227 2929 0 så hjälper vi er på plats tillsammans med våra erfarna Partners. 

SÖK:
kfc123vagvisning, kfcwayfinding, kfc i kungsör