Vägvisning
Vägvisning inomhus – viktigt för trivsel och säkerhet. Att inte hitta i en lokal är otryggt, otrevligt och osäkert.
Läs mer om vårt koncept för professionell vägvisning i lokaler. För hela vårt sortimentet, gå till www.kfc.se.
Signcode utomhusskylt hänvisar när man kommer till Ullvigymnasiet i Köping Rättvänd orienteringstavla inkl. 38st signcode 420x65mm i Aula-entre´n på Ullvigymnasiet i Köping Hänvisning med väggmonterade signcode 600x65mm i Längen på Ullvigymnasiet i Köping Signcode 210x65mm, väggmonterad salsskylt med A4 schemahållare på Eklidens skola i Nacka 6st Hängande dubbelsidiga signcode 600x65mm hänvisar på Eklidens skola i Nacka Grupprumsskylt, signcode 210x65mm, med slideskylt och schemahållare i A4 Arbetsrumsskylt, signcode 210x65mm, med whiteboard och hållare i A4 Signcode dubbelsidig stor flaggskylt 600x297mm utanför toaletter på skola.

SKOLOR

- vägvisning i skolmiljö

Skolan - är grunden i ett framgångsrikt land.
- Skolan är den största arbetsplatsen i Sverige.
- Elever och personal är arbetstagare och arbetsförhållandena ska anpassas till deras fysiska och psykiska förutsättningar. (AMV)
- Skolor har hög omsättning av elever och personal.

Därför behövs modern navigering inomhus.

KFC konstruerar och levererar kompletta vägvisningssystem till skolor. De hjälper elever, lärare och besökare att hitta vägen från tomtgräns till mötesrum.

Utomhusskyltar och inomhusskyltar är koordinerade och sammanlänkade till en "röd tråd" som är lätt att förstå och följa. Krav på formgivning och igenkännbarhet från andra delar i samhället är därför ett grundkrav. Att följa ISO standard är ett skall-krav.

Tydlig vägvisning guidar elever, personal och besökare till rätt plats, det avspeglar ordning och reda. Och en hörnsten för att NPF-säkra skolmiljön.

 

Mer info om vägvisning i skola

Vägvisning i skola (pdf)