Vägvisning
Vägvisning inomhus – viktigt för trivsel och säkerhet. Att inte hitta i en lokal är otryggt, otrevligt och osäkert.
Läs mer om vårt koncept för professionell vägvisning i lokaler. För hela vårt sortimentet, gå till www.kfc.se.
Signcode utomhusskylt hänvisar när man kommer till Ullvigymnasiet i Köping Rättvänd orienteringstavla inkl. 38st signcode 420x65mm i Aula-entre´n på Ullvigymnasiet i Köping Hänvisning med väggmonterade signcode 600x65mm i Längen på Ullvigymnasiet i Köping Signcode 210x65mm, väggmonterad salsskylt med A4 schemahållare på Eklidens skola i Nacka 6st Hängande dubbelsidiga signcode 600x65mm hänvisar på Eklidens skola i Nacka Grupprumsskylt, signcode 210x65mm, med slideskylt och schemahållare i A4 Arbetsrumsskylt, signcode 210x65mm, med whiteboard och hållare i A4 Signcode dubbelsidig stor flaggskylt 600x297mm utanför toaletter på skola.

Skola

- vägvisning i skolmiljö

KFC konstruerar och levererar kompletta vägvisningssystem till skolor. De hjälper elever, lärare och besökare att hitta hela vägen från tomtgräns till mötesrum.

Utomhusskyltar och inomhusskyltar är koordinerade och sammanflätade så att de följer en "röd tråd" som är lätt att förstå. Krav på formgivning och igenkännbarhet från andra delar i samhället är därför ett grundkrav. Att följa ISO standard är ett måste.

Tydlig vägvisning guidar elever, personal och besökare till rätt plats, det avspeglar ordning och reda. Och är en hörnsten för att NPF-säkra skolmiljön.