arkimer - ljudabsorbenter för kontor, klassrum, offentlig miljö
ARKIMER absorberar ljudet och minskar spridning av störande ljud. På så sätts minskas efterklangen i rummet, vilket bidrar till förbättrad arbetsmiljö.( Fler produkter finns på www.kfc.se )
www.kfc.se | 2d multimedia
Silensi ljudabsorbenter, på vägg eller som avdelare mellan arbetsplatser FramFrame silensi med ljudabsorbent ökar nyttan av din utsmyckning eller konst Två sammankopplade FramFrame med Multi-gångjärn som skärmvägg på kontor FramFrame silensi med ljudabsorbent på vägg FramFrame silensi 7x1m med ljudabsorbent på gymnasieskola 40mm ljudabsorbent inuti FrameFrame Hur och vad vill du avskärma? Graf över ljudreduktion för olika tjocklekar på silensi material

ARKIMER ljudabsorbenter

- dekorativa ytor med inbyggd ljudabsorbent

Ett nytt fenomen och problem är att många har hörselnedsättning redan som unga. Störande omgivning försämrar hörbarheten kraftigt för många människor.

Ljud kan vara musik... eller bara störande oljud som försvårar ett koncentrerat samtal. KfC utvecklar en ny serie av produkter med inbyggda ljudabsorbenter.

ARKIMER absorberar ljudet och minskar spridning av störande ljud. På så sätt minskas efterklangen i rummet, vilket bidrar till förbättrad arbetsmiljö.

Lösningar med olika tillbehör
FramFrame ARKIMER är dubbelsidig och kan även förses med fötter för att göra en golvstående dubbelsidig lösning mellan arbetsplatser. Du kan själv byta budskap i din ARKIMER ljudabsorbent. På så sätt kan du snabbt ändra dekorationen på kontoret.

Kraftiga väggfästen som monteras på insidan av din FramFrame ARKIMER för "osynlig montering".

Självklart går det mycket bra att hänga FramFrame ARKIMER från taket.