arkimer - ljudabsorbenter för kontor, klassrum, offentlig miljö
ARKIMER absorberar ljudet och minskar spridning av störande ljud. På så sätts minskas efterklangen i rummet, vilket bidrar till förbättrad arbetsmiljö.( Fler produkter finns på www.kfc.se )
www.kfc.se | 2d multimedia
FramFrame silensi med ljudabsorbent ökar nyttan av din utsmyckning eller konst FramFrame silensi med ljudabsorbent på vägg FramFrame silensi med ljudabsorbent på vägg eller som avdelare mellan arbetsplatser FramFrame silensi 7x1m med ljudabsorbent på gymnasieskola FramFrame på vägg FramFrame silensi med tygprint som vacker utbytbar dekoration FramFrame silensi med tygprint som vacker utbytbar dekoration Graf över ljudreduktion för olika tjocklekar på silensi material

ARKIMER ljudabsorbenter på väggen

- dekorativa ytor med inbyggd ljudabsorbent

FramFrame ARKIMER med ljudabsorbent för väggen, ökar nyttan av din utsmyckning eller konst. Du kan själv byta budskap i din ARKIMER ljudabsorbent.

Kraftiga väggfästen som monteras på insidan av din FramFrame ARKIMER för "osynlig montering".

Självklart går det mycket bra att hänga FramFrame ARKIMER från taket.

Ett nytt fenomen och problem är att många har hörselnedsättning redan som unga. Störande omgivning försämrar hörbarheten kraftigt för många människor.

Ljud kan vara musik... eller bara störande oljud som försvårar ett koncentrerat samtal. KfC utvecklar en ny serie av produkter med inbyggda ljudabsorbenter.

ARKIMER absorberar ljudet och minskar spridning av störande ljud. På så sätt minskas efterklangen i rummet, vilket bidrar till förbättrad arbetsmiljö.